Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ολυμπιακός»

«Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 21:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τον πρώτο απολογισμό της αήττητης πορείας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έκανε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη», ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο τεχνικός του Θρύλου, στις δηλώσεις του παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι με κάθε αγώνα που περνάει οι ΓΑΥΡΟΙ είναι όλο και περισσότεροι στο γήπεδο, μιας και το άθλημα του χάντμπολ, ταιριάζει στο πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε:

Για την παρουσία του κόσμου:

«Κάθε αγώνα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι όλο και περισσότερος και τον ευχαριστούμε για αυτό. Πιστεύω ότι έχει αρχίσει και το αγαπάει το άθλημα γιατί είναι συναρπαστικό, είναι πολύ γρήγορο, πολύ δυνατό, με πάθος και ταιριάζει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το χάντμπολ έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ισάξιες ομάδες, που θα παλέψουν μέχρι τέλους για τους τίτλους. Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ένα προβάδισμα, το οποίο το κατακτήσαμε στη διάρκεια της χρονιάς μέχρι τώρα και θέλουμε να το εξαργυρώσουμε αρχής γενομένης από το Final-4 του Κυπέλλου».

Για την αήττητη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

«Αυτό που βιώνω καθημερινό είναι ότι τα παιδιά έχουν μπει πολύ γρήγορα στο κλίμα και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ολυμπιακός και τα βλέπω παθιασμένα όχι μόνο με το χάντμπολ αλλά και με όλα τα αθλήματα τα οποία τα παρακολουθούν από κοντά και περιμένουν την δικιά τους στιγμή και τον δικό τους αγώνα ώστε να παίξουν και να δείξουν πόσο καλά αισθάνονται σε αυτό το σύλλογο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ξεκινήσαμε με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, χωρίς όλους τους παίκτες και με όλες τις ομάδες πολύ κοντά. Τα παιδιά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή την σημασία αυτής της προσπάθειας και έδωσαν ότι είχαν. Πολύ γρήγορα σταθεροποίησαν την απόδοση τους που ήταν σημαντικό για να φύγουμε αλώβητοι από δύσκολες έδρες».

Για τη συνέχεια της χρονιάς:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε χάσει πουθενά . Πιστεύω στην ομάδα και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο θέαμα, ειδικά σε παιχνίδια που έχουμε μέσα στο Ρέντη. Το ζητούμενο είναι να είμαστε το αφεντικό στο γήπεδο και να πρωταγωνιστούμε παντού.

Ουσιαστικά ετοιμαζόμαστε για το Final-4 του Κυπέλλου που είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς. Γίνεται στη Γλυφάδα, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και είναι φυσικά είναι ο πρώτος μας στόχος. Δεν φτάσαμε εύκολα εκεί και θέλουμε να συνεχίσουμε αντίστοιχα δυνατά, στον ίδιο ρυθμό και στον ημιτελικό και στον τελικό».

Διαβάστε επίσης

Πέρασε και από το Καματερό ο Θρύλος

Πέρασε και από το Καματερό ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πήρε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Handball Premier, επικρατώντας με 27-16 εκτός έδρας του Καματερού και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους LIVE

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη για την 17η αγωνιστική της Handball Premier, έχοντας ως στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr στις 21:00 / Live streaming από το osfp.tv.

Συνεχίζει πρώτος και καλύτερος

Συνεχίζει πρώτος και καλύτερος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη 25-25 κόντρα στην ΑΕΚ και έτσι παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Handball Premier.