Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε και από το Καματερό ο Θρύλος

Πέρασε και από το Καματερό ο Θρύλος
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 21:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την ασταμάτητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Handball Premier, συνέχισε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του Καματερού με 27-16 και έτσι παρέμειναν για άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο το οποίο τρέχουν μέχρι στιγμής στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Καματερού, δεν αγωνίστηκαν οι βασικοί, Γρηγόρης Σανίκης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης και Δημήτρης Τζηράς, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αποχώρησε με τραυματισμό ο Αντώνης Χάλαρης.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με ξεκάθαρη διάθεση να επιβάλει το παιχνίδι του και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους. Η αρνητική εξέλιξη ήρθε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν τραυματίστηκε ο Χάλαρης (του γύρισε το γόνατο) στην προσπάθειά του να κόψει αιφνιδιασμό του Καματερού και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα στο πρώτο τέταρτο, ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει προβάδισμα 8 τερμάτων με τον Σκρόμπιτς να πετυχαίνει το 2-10! Με ένα 3-0 σερί οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-10 αλλά ο Θρύλος έφτασε στο ημίχρονο με το υπέρ του +6 για το 8-14.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν σταθερά το προβάδισμα. Εννέα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Παπαδιονυσίου διαμόρφωσε το 13-22. Ο Νίκολα Σκρόμπιτς στο 58:02, εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πετυχαίνοντας το 16-26 ενώ ο Λιάπης τη διεύρυνε στο 16-27 στο 58:35, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 2-3, 2-9, 4-10, 6-12, 8-14 (ημχ.), 10-16, 11-19, 12-20, 13-21, 15-24, 16-27

ΓΑΣΚ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Αργυριάδης, Λαδάκης 2, Σκοδριάνος 2, Γκλάβας, Ταουσάνης 2, Καμπουράκης, Μελετάκος 2, Ακάλεστος 5, Τότος, Μιμίκος, Μαγκαφουράκης, Βορύλλας, Κότσιρας, Κουρέτας 3, Καραμασιώτης, Βλαχοθανάσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Κρητικός 5, Πετρίσεβιτς 4, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 6, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 3, Αλβανός, Παπαδιονυσίου 5, Λιάπης 1, Λιόλιος, Χάλαρης.

Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 2/2-1/2

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους LIVE

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη για την 17η αγωνιστική της Handball Premier, έχοντας ως στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr στις 21:00 / Live streaming από το osfp.tv.

Ασταμάτητο τρένο!

Ασταμάτητο τρένο!

Κάνοντας μια τεράστια ανατροπή η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, επικράτησε με 24-19 του Διομήδη Άργους στο Ρέντη και έτσι συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα και φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ ο Σκρόμπιτς με 6 τέρματα, μεγάλο ματς από τον Τσακνή που κατέβασε τα... ρολλα.

Συνεχίζει πρώτος και καλύτερος

Συνεχίζει πρώτος και καλύτερος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη 25-25 κόντρα στην ΑΕΚ και έτσι παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Handball Premier.