Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ρυθμούς Final 4

Σε ρυθμούς Final 4
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 10:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σε ρυθμούς Final 4 βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι ώστε να κατακτήσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, αγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο στα μέχρι στιγμής φετινά της παιχνίδια, έχει μία νίκη στο Ρέντη και μια ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη.

Ο άλλος ημιτελικός, είναι ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τον Αερωπό Έδεσσας.

Όσον αφορά τώρα τα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν στην ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, ο Αλέξης Αλβανός, έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων μετά το τράβηγμα που τον ταλαιπωρούσε και δεν σκοπεύει να απουσιάσει από την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Τζηράς, ήταν κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού, στη Δράμα, και παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε, θεωρείται απόλυτα έτοιμος και για τις δύο αναμετρήσεις του Final 4.

Τέλος, όσον αφορά τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο διεθνής πίβοτ είχε τραυματιστεί πριν από δύο εβδομάδες στην αναμέτρηση με το Καματερό στα δάχτυλα, και ακόμα και τώρα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα αν θα είναι έτοιμος τουλάχιστον για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4

Στην επιστροφή του χάντμπολ στη Γλυφάδα και με την ευχή να αναδειχθεί η δυναμική του αθλήματος, ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 16ου Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ.

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό»

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό»

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιλιμπάρης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ο Θρύλος θα δείξει το πάθος του μέσα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ στο μυαλό

Ο ΠΑΟΚ στο μυαλό

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.