Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό με κόσμο

Στον τελικό με κόσμο
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 21:30

Ο Ολυμπιακός επικρατώντας του ΠΑΟΚ, πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο χάντμπολ των Ανδρών, και έτσι την Κυριακή το απόγευμα (19:30) θα διεκδικήσει την πρώτη κούπα της σεζόν για το άθλημα.

Το βράδυ του Σαββάτου και μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Αερωπό Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού και αναμένεται να εκδοθούν εισιτήρια.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να μην υπάρξει η ίδια, πολύ κακή, εικόνα στις εξέδρες στους ημιτελικούς, μιας και το γήπεδο δεν γέμισε! Στο Final 4 που παραδοσιακά αποτελεί τη γιορτή του αθλήματος και πρέπει η προσέλευση του κόσμου να είναι μαζική.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δεν κινητοποιήθηκε όσο θα έπρεπε, ώστε να διατεθούν όλες οι διαθέσιμες προσκλήσεις για τους αγώνες.

Έτσι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, όταν και θα σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν για το χάντμπολ.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Ο Δούκας επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 28-19 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ

Μετά τις ενστάσεις στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έκανε και στο χάντμπολ, θεωρώντας οτι στην τελευταία φάση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ο Σανίκης έκανε παράνομη ενέργεια. Δεν ευσταθεί πουθενά η κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Live από το gavros.gr στις 17:15/ΕΡΤ3…