Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 21:39

Τον Δούκα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ των Ανδρών.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, επικράτησαν με 28-19 του Αερωπού Έδεσσας και έτσι έκλεισαν θέση στον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά το ματς, ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο μέρος, με τον Αερωπό να μένει κοντά στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι και το 20ό λεπτό όταν ο Δούκας ισοφάρισε σε 8-8 με τον Μωραΐτη. Με δύο γκολ του Κεδέρη η ομάδα των εκπαιδευτηρίων πήρε προβάδισμα, ενώ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το 11-9 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Αερωπός έφτασε στην ισοφάρισε (12-12) με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως από εκείνο το σημείο ο Δούκας πήρε «μπρος» και έφτασε στη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Για τους νικητές από πέντε γκολ σημείωσαν οι Κεδέρης και Ζιβούλοβιτς. Κόντρα στον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή ο Δούκας θα διεκδικήσει το πέμπτο κύπελλο της ιστορίας του.

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

Στον τελικό με κόσμο

Στον τελικό με κόσμο

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ, προκειμένου να είναι γεμάτο το Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ

Μετά τις ενστάσεις στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έκανε και στο χάντμπολ, θεωρώντας οτι στην τελευταία φάση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ο Σανίκης έκανε παράνομη ενέργεια. Δεν ευσταθεί πουθενά η κατηγορία.