Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού πάντα επιτυχίες»

«Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού πάντα επιτυχίες»
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 23:20

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Για αυτό το ματς καθώς και για τη συνέχεια της σεζόν μίλησε ο Γιώργος Ζαραβίνας, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένας ημιτελικός που είχε τα χαρακτηριστικά του τελικού. Είναι δύσκολο για μία ομάδα να μη χάσει από συγκεκριμένη άλλη ομάδα επί τρεις φορές και αυτό το γνωρίζουν όσοι έχουν κάνει αθλητισμού. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 14 γκολ και στο δεύτερο 7. Ήμασταν πολύ πιο καλοί στην άμυνα. Στο τέλος κάθε επίθεσης κάτι γινόταν, λίγο έλλειψη συγκέντρωσης, λίγο η τύχη και ο αντίπαλος έβαζε το γκολ. Δεν ξέρω πόσα δίλεπτα έχουμε φάει πάντως τρεις παίκτες βγήκαν έξω. Υπάρχει η διάρκεια του παιχνιδιού από την αρχή έως το τέλος. Να το δούμε συνολικά και να δούμε που θα φτάσουμε. Εμείς περάσαμε στον τελικό με δύο νίκες επί τεράστιων αντιπάλων, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και θα είναι κρίμα να μην προσπαθήσουμε και να μη μείνουμε συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον τελικό. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι ημιτελικοί και οι τελικοί σε ένα φάιναλ φορ είναι ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να τρέξουμε μπρος και πίσω. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουμε ανεξαρτήτος αντιπάλου στον τελικό».

Σε ερώτηση για το άγχος που είχε η ομάδα του απάντησε ότι: «Φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είχαμε κάποιο άγχος. Χάσαμε εξάμετρα, αστοχήσαμε σε πέναλτι. Αλλά το άγχος είναι στην αρχή και πρέπει η ομάδα να μάθει να λειτουργεί σε καθεστώς πίεσης. Επίσης η άλλη ομάδα ήταν δυνατή και διαβασμένη, έπαιξε προσαρμοσμένα απέναντι πάνω στον Σανίκη και εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε απαντήσεις επειδή δεν βρίσκαμε ρυθμό».

Για τη νίκη που συνοδεύει τη γενέθλια μέρα του Ολυμπιακού: «Θέλαμε τη νίκη το είχαμε πει. Ευχόμαστε ο σύλλογος να τα χιλιάσει και να είναι πάντα πρωταγωνιστής. Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού πάντα επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κρατάμε ψηλά το όνομα του συλλόγου, όπως κάνουν τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας».

Από την πλευρά του ο Μισαηλίδης τόνισε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήμασταν λίγο νωθροί στο πρώτο μέρος, κάναμε κάποια λαθάκια στην άμυνα και δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο σφίξαμε την άμυνα και σε κρίσιμα σημεία ήμασταν όπως έπρεπε. Ξέραμε εξαρχής ότι θα είναι ντέρμπι, έτσι είναι πάντα τέτοια παιχνίδια. Τώρα έχουμε τον τελικό και ξεκάθαρα θέλουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

Τέτοια μέρα πως να χάσεις!

Τέτοια μέρα πως να χάσεις!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βγάζοντας όλη την «ερυθρόλευκη» της ψυχή στο τάραφλεξ, επικράτησε με 22-21 του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσει την πρώτη κούπα της σεζόν. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων από τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Ο Δούκας επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 28-19 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στον τελικό με κόσμο

Στον τελικό με κόσμο

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ, προκειμένου να είναι γεμάτο το Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.