Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού»

«Για τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού»
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 09:19

Διαβάστε τις δηλώσεις των Ζαραβίνα, Τζηρά και Αλβανού, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο χάντμπολ. Ο Ολυμπιακός είναι από χθες ο Κυπελλούχος Ελλάδας μετά τη νίκη του επί του Δούκα και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις τους.

Αναλυτικά...

Αλβανός: «Ώθηση να συνεχίσουμε»

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε: «Στην πρώτη χρονιά του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, ήρθε και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο. Θα το χαρούμε σήμερα και από Δευτέρα δουλειά. Το αφιερώνουμε σε όλους τους οπαδούς μας, στην ομάδα και στη διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας».

Τζηράς: «Σπουδαία επιτυχία»

Ο Δημήτρης Τζηράς είπε: «Δεν έχω λόγια, είναι μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδας, ο πρώτος τίτλος της ομάδας χάντμπολ. Την αφιερώνουμε στον σύλλογο μας και στα 93 χρόνια που γιορτάζει. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι,. Η ομάδα έδειξε δύναμη και ψυχή και συγκέντρωση. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για τον επόμενο στόχο που είναι το νταμπλ».

Ζαραβίνας: «Για τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο φάιναλ-φορ. Έγινε ένα όμορφο φάιναλ-φορ, το οποίο συνδυάστηκε με κάποιες μνήμες για το ελληνικό χάντμπολ, λόγω του γηπέδου της Γλυφάδας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τεχνικά κομμάτια, δεν έχει σημασία τώρα. Θέλω μόνο να πω ότι είμαι χαρούμενος που αυτή η κατάκτηση συνδυάστηκε με μια γιορτή, τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού και μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Σίγουρα ευχαριστούμε τους ανθρώπους που υλοποίησαν αυτό το εγχείρημα, τον κ Ξυνή, τον Πρόεδρο μας, τον κ. Κουντούρη και τον κ. Πουρνάρα και όσους άλλους συμμετείχαν και βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες και την ομάδα που δουλεύει για αυτή την προσπάθεια, τον Γιώργο Καρασαβίδη, τον Κώστα Καραμπουρνιώτη, τον Μπάμπη Προδρομίδη, τον Νίκο Χάλαρη και κυρίως δυο ανθρώπους που μας βοήθησαν πολύ αυτό τον μήνα, τον γιατρό μας τον κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή μας τον κ. Τυρογαλά, γιατί αν δεν ήταν αυτοί δεν θα ήμασταν σήμερα όλη η ομάδα εδώ».

Διαβάστε επίσης

Ιστορικός τίτλος!

Ιστορικός τίτλος!

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ των Ανδρών, επικρατώντας στον τελικό του ΑΣΕ Δούκα με 26-22 και έτσι κατακτά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε»

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε»

Με φόντο την κούπα του ιστορικού 1ου Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, πραγματοποιήθηκε η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Δούκας (26-22, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Δούκας (26-22, Τελικό)

Την πρώτη κούπα της χρονιάς θέλει να κατακτήσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, η οποία αυτή την ώρα αντιμετωπίζει τον Δούκα, στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου. Live από το gavros.gr στις 19:30/ΕΡΤ3…