Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να επανέλθουμε στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος»

«Να επανέλθουμε στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος»
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 10:09

Με τον Αερωπό Έδεσσας αναμετράται σήμερα, Κυριακή 18 Μαρτίου στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουν και τον τίτλο του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης ότι η ομάδα του θέλει να δουλέψει το επόμενο διάστημα, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να επανέλθουμε στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Έχουμε αφήσει πίσω μας τον θεσμό του Κυπέλλου. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα των τριών εβδομάδων, πριν την διακοπή για το Πάσχα, να έχουμε πολύ καλό πρόσωπο στα παιχνίδια και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Τον Αερωπό Έδεσσας αντιμετωπίζει την Κυριακή η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε»

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε»

Με φόντο την κούπα του ιστορικού 1ου Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, πραγματοποιήθηκε η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη».