Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται για τη Χ.Α.Ν.Θ.

Ετοιμάζεται για τη Χ.Α.Ν.Θ.
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 22:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Χ.Α.Ν.Θ. το ερχόμενο Σάββατο.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας για το 2018, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος χρειάζονται τρεις βαθμούς ώστε να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την κορυφή και έτσι να ξεκινήσουν τα play off του πρωταθλήματος από την ημιτελική τους φάση (θυμίζουμε ότι οι θέσεις 1-2, δεν θα αγωνιστούν καθόλου στα προημιτελικά).

Ο Γιώργος Ζαραβίνας με τους παίκτες του, ξέρουν απόλυτα το τι πρέπει να κάνουν στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ξεκινώντας από την αναμέτρηση κόντρα στη ΧΑΝΘ το ερχόμενο Σάββατο, ενώ οι αγωνιστικές υποχρέωσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνονται με την αναμέτρηση κόντρα στον Α.Σ.Ε Δούκα, στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

Τον Δούκα στο Ρέντη αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Τον Αερωπό Έδεσσας αντιμετωπίζει την Κυριακή η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.