Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ΧΑΝΘ για να παραμείνει στην κορυφή

Με ΧΑΝΘ για να παραμείνει στην κορυφή
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 17:32

Με την ΧΑΝΘ αναμετράται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (31/03) στις 18:00 για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έτσι να διατηρήσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μέχρι και τους τελικούς της Handball Premier.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτη.

Διαβάστε επίσης

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

Τον Δούκα στο Ρέντη αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.

Για να παραμείνει στην κορυφή

Για να παραμείνει στην κορυφή

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/04) τον Δούκα στο Ρέντη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.