Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 00:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τον βαθμό με τον οποίο θα «κλειδώσει» και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας θέλει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/04) κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι αρκετό καιρό, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, θέλουν μαζί με τον κόσμο τους να πάρουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.

Να θυμίσουμε ότι, ότι και να γίνει ο Θρύλος θα ξεκινήσει να αγωνίζεται από τα ημιτελικά της τελικής φάσης, μιας και οι δύο πρώτες ομάδες δεν αγωνίζονται στα προημιτελικά.

Διαβάστε επίσης

Για να παραμείνει στην κορυφή

Για να παραμείνει στην κορυφή

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/04) τον Δούκα στο Ρέντη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, η οποία θα κρίνει την πρωτιά των «ερυθρόλευκων» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.