Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στο Ρέντη!

Όλοι στο Ρέντη!
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 - 11:26

Ώρα του πρώτου τελικού στο ανδρικό χάντμπολ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17:30 την ΑΕΚ στο «Μελίνα Μερκούρη» και με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Ο κόσμος του Θρύλου θα πρέπει και θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, γεμίζοντας το Ρέντη και δίνοντας έτσι ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα να πάρουν τη νίκη.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα υπενθυμίζουμε ότι θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» σήμερα, Τετάρτη (23/05) από τις 15:30 μέχρι την ώρα έναρξής του αγώνα.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Πανέτοιμη για το 1-0 στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Live από το gavros.gr στις 17:30/ΕΡΤ3.

«ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ-ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» (pic)

«ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ-ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» (pic)

H Θύρα 7 καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» και να στηρίξει την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου στον 1ο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε ρυθμούς πρώτου τελικού

Σε ρυθμούς πρώτου τελικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τους τελικούς της Handball Premier.