Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 - 12:16

Αποφασισμένος για το νταμπλ είναι ο Θρύλος στο τμήμα του ανδρικού χάντμπολ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα, Τετάρτη (23/05) στο Ρέντη την ΑΕΚ στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος και θέλουν να πάρουν προβάδισμα για τον τίτλο. Live από το gavros.gr στις 17:30/ΕΡΤ3.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο την πρώτη τους χρονιά από την ίδρυσή τους και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για το νταμπλ.

Ο Θρύλος με τον κόσμο στο πλευρό του και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα τα δώσει όλα για το 1-0 και όλοι στην ομάδα δείχνουν διψασμένοι να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα σήμερα για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης

«ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ-ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» (pic)

«ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ-ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» (pic)

H Θύρα 7 καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» και να στηρίξει την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου στον 1ο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Όλοι στο Ρέντη!

Όλοι στο Ρέντη!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ (23/05 στις 17:30) και ο κόσμος του Θρύλου πρέπει και θα βρίσκεται στο πλευρό του.