Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή

Θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 17:15

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή την Τετάρτη (23/05) αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» από την αρχή της σεζόν και πλέον βρίσκεται πίσω στη σειρά με 1-0, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Οι παίκτες του Θρύλου φυσικά γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε ένα τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (27/05, 15:00) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να «σπάσουν» με τη σειρά τους την έδρα του αντιπάλου και έτσι να ξαναπάρουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Άλλωστε, η ήττα στην αναμέτρηση του Ρέντη, δεν ήταν επειδή η ΑΕΚ έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήταν καθαρά από την αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετούς… μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες στις τάξεις τους η οποία ξέρουν τι πάει να πει η καρδιά του πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13 (Τελικό)

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ στις 15:00 τους «κιτρινόμαυρους» στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr.

Θέλει να κάνει το break

Θέλει να κάνει το break

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του δεύτερου τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.