Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για το διπλό στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος

Αποφασισμένος για το διπλό στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 13:23

Πανέτοιμη για τον 2ο τελικό με την ΑΕΚ είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στις 15:00 τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ, όντας αποφασισμένος να κάνει το 1-1 στη σειρά. Live από το gavros.gr.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν από τα λάθη τους στον πρώτο αγώνα, γνωρίζουν και το έχουν αποδείξει μέσα σε όλη τη σεζόν ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα γνωρίζουν ότι ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί και με το διπλό στο ΟΑΚΑ θα γίνουν και πάλι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δείξουν για ακόμη μία φορά φέτος ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα φεύγοντας με το διπλό από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13 (Τελικό)

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ στις 15:00 τους «κιτρινόμαυρους» στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr.

Θέλει να κάνει το break

Θέλει να κάνει το break

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του δεύτερου τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.