Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» με τον πρόεδρο στο ΟΑΚΑ!

«Διπλό» με τον πρόεδρο στο ΟΑΚΑ!
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 17:56

Πριν τον τρίτο τελικό ο Μιχάλης Κουντούρης πήγε στο Ρέντη και συζήτησε με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εκφράζοντάς τους τη στήριξη της διοίκησης και την πεποίθηση πώς μπορούν να γυρίσουν τη σειρά, ανεξάρτητα εάν σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ήταν μπροστά με 2-0 νίκες. Αποδείχθηκε ότι είχε 100% δίκιο.

Την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός μείωσε στη σειρά, με νίκη στο Ρέντη. Και το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ήταν εκεί. Μαζί με την ομάδα χάντμπολ. Το αποτέλεσμα... Ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή να νικήσει και να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των τελικών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες. Ακόμα και σε δύσκολες έδρες, όπου οι συνθήκες διεξαγωγής των ματς είναι κάκιστες. Αλλά ήταν μαζί με την ομάδα και ήρθε αυτό το «διπλό». Και την Τετάρτη έχει κούπα στο Ρέντη. Μια ακόμα για τον Μιχάλη Κουντούρη φέτος σε ό,τι αφορά ομαδικό άθλημα του Ερασιτέχνη.

Διαβάστε επίσης

Η καρδιά του πρωταθλητή!

Η καρδιά του πρωταθλητή!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βγάζοντας απίστευτο πάθος ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Τετάρτη (06/06) στις 17:30

Τετάρτη (06/06) στις 17:30

Το πρωτάθλημα του χάντμπολ τελειώνει στο «Μελίνα Μερκούρη» που πρέπει να είναι κατάμεστο για τους «ερυθρόλευκους» μάγκες.

Έδειξε ότι μπορεί την ανατροπή!

Έδειξε ότι μπορεί την ανατροπή!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 22-16 της ΑΕΚ, έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, δείχνοντας ότι μπορούν να κατακτήσουν εκείνοι το πρωτάθλημα.