Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεννημένος πρωταθλητής ο Θρύλος»

«Γεννημένος πρωταθλητής ο Θρύλος»
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 22:35

Το ιστορικό νταμπλ κατέκτησε την Τετάρτη το απόγευμα η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 24-23 την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη, έκαναν το 3-2 στη σειρά και έγραψαν ιστορία!

Μιλώντας στο gavros.gr, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του Ομίλου Ξυνή, Αντώνης Γλύκας, αποθέωσε το Θρύλο, χαρακτηρίζοντας τον γεννημένο πρωταθλητή.

«Η συγχώνευση με τον Ολυμπιακό έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός γεννημένος πρωταθλητής, σαρώνει και φέτος όλα τα ομαδικά! Μεγάλη δουλειά είναι αυτή και φυσικά, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στη διοίκηση, στους προπονητές, στους παίκτες, στον κύριο Σοφοκλή Ξυνή, που είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του χάντμπολ στην Ελλάδα. Πολλά μπράβο σε όλους! Πρωταθλητές, πρωταθλητές», δήλωσε αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

«Το κλειδί αυτού του νταμπλ είναι αρχικά το μέταλλο του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε η ομάδα με δύο ήττες στους τελικούς και είχε κότσια, καρδιά πρωταθλητή, μια καρδιά που ο Ολυμπιακός την έχει! Σπουδαίοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Είδατε τι έγινε και με τον κόσμο, είδατε ατμόσφαιρα. Μια αγκαλιά όλοι, όλοι μαζί κόσμος και ομάδα. Το πρώτο νταμπλ στην Ελλάδα, το ιστορικό αυτό νταμπλ», πρόσθεσε.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Θα έρθουν ακόμα πιο πολλές κούπες στον Πειραιά και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο σπουδαία. Το χάντμπολ πλέον το έμαθε όλη η Ελλάδα».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης