Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού»

«Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού»
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 17:25

Μετά από οκτώ χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Τσίλης μετακόμισε στον Πειραιά για λογαριασμό του Θρύλου. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο διεθνής εξτρέμ εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

«Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η έλευση μου στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και προσμονή, ώστε να προσπαθήσω κι εγώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον Πειραιά και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα μπορούμε στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά.

«Όλοι γνωρίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς παντού και νομίζω, ότι με την δική μας σκληρή δουλειά αλλά και την υποστήριξη του κόσμου μας όλα τα κυλήσουν ιδανικά. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά!

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά!

Την πρώτη φετινή προπόνηση πραγματοποίησε, έστω και ανεπίσημα, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.