Ντουντούκα
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλουμε ξανά το νταμπλ και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

«Θέλουμε ξανά το νταμπλ και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 15:34

Την προετοιμασία του συνεχίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη να μιλάει για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αθλητής του Θρύλου τόνισε ότι και την επόμενη χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ θα προσπαθήσουν και για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον Ολυμπιακό πάντα μια χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους. Ξέρουμε όλοι τους στόχους μας και ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε όσο δυνατά τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους και να τα δώσουμε όλα για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπου ήδη ξεκινάμε έναν γύρω πιο πέρα από πέρυσι. Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πρόσωπα, αλλά έχει μείνει ο βασικός κορμός. Είμαστε αρκετά δεμένοι και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα από τις πρώτες μέρες. Οι προπονήσεις στην αρχή είναι απαιτητικές. Δουλεύουμε πάρα πολύ τη φυσική κατάσταση, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για όλους μας».

Διαβάστε επίσης

Να είναι πανέτοιμος

Να είναι πανέτοιμος

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.