Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαρίστηση για κάθε αθλητή να βρίσκεται στον Ολυμπιακό»

«Ευχαρίστηση για κάθε αθλητή να βρίσκεται στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 22:13
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακή για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη τους χρονιά στο άθλημα κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν το πρωτάθλημα, αλλά κατέκτησαν και το Κύπελλο παίρνοντας το νταμπλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στις δύο αυτές κατακτήσεις ήταν και ο τερματοφύλακας του Θρύλου, Κώστας Τσιλιμπάρης. Ο έμπειρος πορτιέρο αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος αλλά και MVP της διοργάνωσης (σ.σ. μαζί με τον Δημήτρη Τζηρά) και στις δηλώσεις του κατά την βράβευσή του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια και ότι είναι ευχαρίστηση για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε αυτήν.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα στις ομάδες δεν θα αλλάξει ο αριθμός. Η ομάδα θα είναι η ίδια. Το πότε θα κλείσει η καριέρα μου θα το δούμε. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να πω ότι είναι ένα καλό μομέντουμ για το άθλημα.

Σίγουρα η είσοδος του Ολυμπιακού άλλαξε πολλά πράγματα και έβαλε μερικά πλαφόν για να είναι κάποιος ανταγωνιστικός. Οι υπόλοιπες ομάδες ανέβασαν κι αυτές τον πήχη και δημιουργήθηκε μια ελπιδοφόρα κατάσταση.

Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό υπήρχαν στέρεες βάσεις για τον αθλητή και είχα πάρα πολλά χρόνια να συναντήσω κάτι τέτοιο. Είναι ευχαρίστηση για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε αυτήν την οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

«Προέχει η ομάδα μου»

«Προέχει η ομάδα μου»

Χαρούμενος με την κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου νέου αθλητή της Handball Premier ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Συνέχεια με Αερωπό

Συνέχεια με Αερωπό

Φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή πριν το τουρνουά στα Σκόπια.