Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σοβαρός και οργανωμένος ο Ολυμπιακός»

«Σοβαρός και οργανωμένος ο Ολυμπιακός»
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:14

Σοβαρή και οργανωμένη χαρακτήρισε την ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στη Media Day στο κλειστό του Ρέντη, ο Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα.

Αρχικά, ο Ισπανός ίντερ/πλέι μέικερ τόνισε: «Είναι μια ομάδα σοβαρή, οργανωμένη, που δουλεύει με σωστές βάσεις. Μια ομάδα με γεμάτο σύνολο και αρκετούς παίκτες και νεαρούς, αλλά και έμπειρους. Όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς με τον προπονητή, δουλεύουμε αρκετά καθημερινά. Αυτή η δουλειά θα φανεί και στην πορεία. Η πρώτη εικόνα που έχω είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα σοβαρή σε όλα τα επίπεδα, τόσο στη διοίκηση όσο και στη δουλειά».

Στη συνέχεια, ο παιχταράς του Θρύλου είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για στόχους για το μέλλον. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι να δουλέψει η ομάδα καλά. Σίγουρα, όταν μια ομάδα έχει κατακτήσει το νταμπλ την προηγούμενη χρονιά, ο στόχος είναι να το επαναλάβει και την επόμενη. Στο φινάλε που θα έρθει η ώρα να κριθούν οι τίτλοι, θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, ώστε να τους κατακτήσουμε».

Επειτα, ο 29χρονος χαντμπολίστας δήλωσε: «Για την Ευρώπη κοιτάμε τα παιχνίδια που έχουμε με την ουγγρική ομάδα. Είναι ένα σύνολο που έχει έμπειρους παίκτες σε τέτοιες διοργανώσεις και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Όμως, ο Ολυμπιακός με την δουλειά που κάνει έχει τις δυνατότητες να αποκλείσει αυτή την ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε βήμα-βήμα».

Τέλος, ο «Λουίσφε» υπογράμμισε: «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, θα τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους! Με την απόδοση μας θέλουμε να τους κάνουμε να ευχαριστιούνται τους αγώνες μας και με τη βοήθεια τους θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης