Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στον Δούκα για το 2/2

Κόντρα στον Δούκα για το 2/2
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:49

Έτοιμος για την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς είναι ο Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ των Πειραιωτών θα υποδεχτεί αύριο, Σάββατο (29/09) στις 17:00 στο Ρέντη τον Δούκα, με στόχο μία ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διπλό στην Πυλαία, θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο και καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Δούκα, με την αναμέτρηση να μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς μόνο τον τραυματία Κόντη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Κρητικός καθώς εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι οι εξής: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

*Στην αναμέτρηση με τον Δούκα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και θα διατίθενται από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν ακόμη καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι.