Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη προσοχή κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Μεγάλη προσοχή κόντρα στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:30

ο Δούκα θα υποδεχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, για τη δεύτερη αγωνιστική στη Handball Premier.

Ο Μάριος Μωραΐτης, λοιπόν, μίλησε για τη σαββατιάτικη «μάχη», τονίζοντας ότι ο Δούκας πρέπει να προσέξει το Θρύλο!

Συγκεκριμένα, ο χαντμπολίστας του Δούκα δήλωσε: «Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Εχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο. Για να έχουμε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα απαιτείται 100% συγκέντρωση και να περιορίσουμε την επίθεση τους που έχει πολλές. Με τον Ολυμπιακό γνωριζόμαστε από τα φιλικά, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό μας, την όρεξη που έχουμε και φυσικά τις αντεπιθέσεις που θα μας δώσουν εύκολα γκολ».

Διαβάστε επίσης

Πρώτο φετινό στο Ρέντη

Πρώτο φετινό στο Ρέντη

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 17:00 (ΕΡΤ3) τον Δούκα για την 2η αγωνιστική της Handball Premier στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΕ Δούκας Live TV (vid)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΕ Δούκας Live TV (vid)

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Δούκα (17:00) για την 2η αγωνιστική της Handball Premier.

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν ακόμη καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι.

Κόντρα στον Δούκα για το 2/2

Κόντρα στον Δούκα για το 2/2

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί το Σάββατο (29/09) στο Ρέντη τον Δούκα, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στη φετινή σεζόν.