Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο φετινό στο Ρέντη

Πρώτο φετινό στο Ρέντη
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:16

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά την άνετη επικράτησή τους στην πρεμιέρα της Handball Premier κόντρα στην ομάδα της Πυλαίας με 27-19, αντιμετωπίζουν το Σάββατο τον ΑΣΕ Δούκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα δίνει την πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θέλει να πάρει τη δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα ματς.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τον τραυματία Κόντη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Κρητικός ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι οι εξής: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

*Στην αναμέτρηση με τον Δούκα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και θα διατίθενται από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΕ Δούκας Live TV (vid)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΕ Δούκας Live TV (vid)

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Δούκα (17:00) για την 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Εύκολα το «2 στα 2»!

Εύκολα το «2 στα 2»!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 30-23 του Δούκα στο Ρέντη και πήρε τη δεύτερή του νίκη στη Handball Premier.

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν ακόμη καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι.