Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαβασμένοι στην Ουγγαρία»

«Διαβασμένοι στην Ουγγαρία»
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 14:39

Για την Ουγγαρία «πέταξε» το πρωί της Πέμπτης (04/10) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (05/10) στις 20:30 την Κόμλο για το EHF Cup.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας στην Βουδαπέστη, τόνισε ότι αυτά τα ματς κάνουν μόνο καλό στο σύλλογο, ώστε να βελτιώνεται, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ολυμπιακός πάει απόλυτα «διαβασμένος» στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα πρέπει να παίζουμε τέτοια δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόνο για αυτό το λόγο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην Ευρώπη και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Καταρχάς η έδρα της αντιπάλου μας είναι δυνατή και με κόσμο και πάντα παρουσιάζεται ισχυρή και στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για αυτή την ομάδα. Πηγαίνουμε διαβασμένοι και θέλουμε να αντέξουμε στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για Ουγγαρία 

«Πετάει» για Ουγγαρία 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (04/10) θα αναχωρήσει η αποστολή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για την Ουγγαρία ενόψει του ματς με την Κόμλο.