Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι θέλουν ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»

«Όλοι θέλουν ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 16:33

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα κόντρα στην Κόμλο. Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή ρίχνονται στη «μάχη» του EHF Cup στην Ουγγαρία και ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο αρχηγός και τερματοφύλακας του Θρύλου, Κώστας Τσιλιμπάρης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στον σύλλογο θέλουν να πραγματοποιήσουν το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Από την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, με βάση το υλικό που έχουμε μελετήσει από τον αντίπαλό μας έχουμε καταλήξει ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Εμείς με τον προπονητή μας προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα τρόπο παιχνιδιού για να αντιμετωπίσουμε τις αρετές τους. Έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και εκεί πέρα θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε εμείς.

Πάντα η εικόνα που μπορεί να συναντήσεις μέσα στο γήπεδο σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση, μπορεί να διαφέρει από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο εθνικό της πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο εμείς κρατάμε χαμηλά τον πήχη. Υπάρχει πάρα πολύ διάθεση στις τάξεις της ομάδας.

Όλοι θέλουν να γίνει ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Αυτά τα παιχνίδια, εκτός του ότι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει να δει την ομάδα, δίνουν χαρά και στους αθλητές.

Από κει και πέρα μετά το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή στην Ουγγαρία θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε καλύτερα τις πιθανότητές μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

«Διαβασμένοι στην Ουγγαρία»

«Διαβασμένοι στην Ουγγαρία»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στην Κόμλο.