Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα για την Κόμλο πριν τον Ολυμπιακό

Ήττα για την Κόμλο πριν τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 21:05

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Κόμλο στη ρεβάνς της Ουγγαρίας για το EHF Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στο Ρέντη να κάνουν την ανατροπή έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Θρύλος μάλιστα είναι και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη του κόντρα στον Αερωπό για το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Κόμλο. Οι Ούγγροι στην τελευταία τους αναμέτρηση πριν τον Θρύλο γνώρισαν την ήττα για το πρωτάθλημα της χώρας με 39-29 από την Πικ Ζέγκεντ με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Κόμλο μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όμως είναι ότι η Κόμλο έχει γνωρίσει και τις τρεις ήττες εκτός έδρας, ενώ οι νίκες της είναι μόνο εντός.

Διαβάστε επίσης

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Το ματς της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Θρύλου στο Ρέντη κόντρα στην Κόμλο θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.