Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκίνισε» η εθνική χάντμπολ!

«Κοκκίνισε» η εθνική χάντμπολ!
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 18:36

Οκτώ παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στις κλήσεις του Γιάννη Αρβανίτη όσον αφορά την εθνική ομάδα χάντμπολ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Ισλανδία και ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Οι παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Λοΐζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Γουργούμης (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν/Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία).

Τα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και ΠΓΔΜ θα γίνουν στις 24/10 στο Ρέικιαβικ και 28/10 στην Κοζάνη αντίστοιχα, ενώ η ελληνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη 18/10 και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στη Νέα Κίο ως την Τρίτη, 23/10.

Διαβάστε επίσης

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόμλο, τονίζοντας ότι ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς.

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Το ματς της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Θρύλου στο Ρέντη κόντρα στην Κόμλο θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.