Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την ανατροπή

Με τον κόσμο του για την ανατροπή
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 13:38

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (14/10) στις 17:00 στο Ρέντη την Κόμλο στο επαναληπτικό αγώνα για το EHF Cup (34-29 το πρώτο ματς στην Ουγγαρία).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση, έχει μάθε από τα λάθη της και παρά τις δυσκολίες είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της.

Η αναμέτρηση υπενθυμίζουμε ότι θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.

Στην αναμέτρηση με την Κόμλο, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Διαβάστε επίσης

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόμλο, τονίζοντας ότι ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς.

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Στο OSFP TV το Ολυμπιακός-Κόμλο

Το ματς της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Θρύλου στο Ρέντη κόντρα στην Κόμλο θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.