Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστια σημασία η παρουσία του κόσμου»

«Τεράστια σημασία η παρουσία του κόσμου»
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 17:02

Κάλεσμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο Ρέντη και να βοηθήσει την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου να πάρει την πρόκριση για το EHF Cup έκανε ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών υποστήριξε ότι υπάρχει σεβασμός στην ομάδα, ωστόσο υπάρχει επίσης πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ασχοληθεί όλη αυτή την εβδομάδα στο να αναλύουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύουμε πάρα πολύ ότι έχουμε τη δυναμική να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα χρειαστούμε φυσικά την παρουσία του κόσμου στο Ρέντη και την στήριξη των φιλάθλων μας. Αν φτάσουμε σε σκορ πρόκρισης θα είναι ντέρμπι και εκεί η παρουσία του κόσμου θα παίξει κομβικό ρόλο και σημασία. Υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, γιατί είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και σε ένα επίπεδο που ξεπερνάει το μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε τις δικές δυνατότητες μας και θα μπούμε γερά και δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

«Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόμλο, τονίζοντας ότι ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς.