Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχαμε σκεφτεί»

«Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχαμε σκεφτεί»
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - 22:36

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 27-22 της Κόμλο και έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός και τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κώστας Τσιλιμπάρης ανέφερε ότι όλα πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν σκεφτεί μέσα στην ομάδα.

«Είναι η πρώτη ιστορική πρόκριση του τμήματος σε επόμενη φάση. Χωρίς να είμαι ενημερωμένος έχει πολλά χρόνια το ελληνικό χάντμπολ να προκριθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχαμε σκεφτεί. Είχαμε σκεφτεί ένα γεμάτο Ρέντη με τον κόσμο που σε όλα τα σημεία και ειδικά στο τέλος έδωσε την ώθηση για τον πρόκριση. Είχαμε κατανοήσει ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ την αμυντική μας συμπεριφορά, πράγμα που συνέβη. Από κει και πέρα το παιχνίδι μας επιθετικά ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως και στην Ουγγαρία.

Όλο αυτό το μείγμα, κόσμος, δυναμική άμυνα και υψηλή απόδοση στην επίθεση, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε ίσως να έρθει λίγο πιο εύκολα αλλά ακόμα και έτσι πήραμε τεράστια ικανοποίηση με την πρόκριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς τώρα γνωρίζουμε που οδεύουμε, σε μια κλήρωση όπου οι πιθανότητες να βρούμε ένα μεγαθήριο και αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης