Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον Ολυμπιακό θα απογειώσουμε την πρωτοβουλία» (pic)

«Με τον Ολυμπιακό θα απογειώσουμε την πρωτοβουλία» (pic)
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 18:36

Στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Όμιλο Ξυνή αναφέρθηκε ο Σοφοκλής Ξυνής με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή έγραψε στο Facebook:

«Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο brand στην Ελλάδα, αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί. Ελπίζουμε αυτό το brand να αναδειχθεί και στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε όλους και ειδικά τον κ. Ξυνή για τη συνεισφορά του», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Με τιμά ιδιαιτέρως η ειδική μνεία του κ. Κουντούρη, αναφορικά με τη συνεισφορά μου στην ανάπτυξη του brand του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ελλάδα, κατά την εκδήλωση βράβευσης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που κατέκτησαν πέρυσι εθνικά και ευρωπαϊκά τρόπαια, στο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Εδώ και 60 χρόνια αναδεικνύουμε την πρωτοβουλία μας «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και για αυτήν την πρωτοπορία μας.

Τώρα όμως, με τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο αθλητικό φορέα, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα «απογειώσουμε» αυτήν την πρωτοβουλία, όπως έχουν κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες: για παράδειγμα το Barça Innovation Hub (BIHUB) που έχει δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση των σπουδών στα αθλητικά επαγγέλματα».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Φοίβο Συκεών επικρατώντας με 34-19 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Τον Φοίβο Συκεών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (17/10, 18:00) στο Ρέντη για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.