Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελή» μεταγραφή για τη Νέξε

«Τρελή» μεταγραφή για τη Νέξε
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 00:11

Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση για την Νέξε ενόψει των υποχρεώσεών της στο EHF Cup, την SEHA League αλλά και το κροατικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του EHF Cup απέκτησε τον περσινό πρώτο σκόρερ της SEHA League, Χαλίλ Γιάγκανατς.

Μιλάμε μάλιστα για μια… «τρελή» μεταγραφή καθώς κόστισε στους κροάτες 120.000 ευρώ προκειμένου να σπάσουν το συμβόλαιο του 20χρονου αριστερού ίντερ της Μέταλουργκ Σκοπίων.

Ο Γιάγκανατς είναι ένας παίκτης ο οποίος σημείωσε 100 γκολ σε 172 προσπάθειες, με ευστοχία 58% στην περσινή Αδριατική λίγκα, με τα 81 μάλιστα από αυτά να είναι από την περιφέρεια.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας καθώς έχει κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο με την εθνική Κ18 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ με την εθνική Κροατίας έχει ήδη 12 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 31 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένος ο «Λουίσφε» (pic)

Ενθουσιασμένος ο «Λουίσφε» (pic)

Τη χαρά του που ανήκει στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου εξέφρασε άλλη μία φορά, ο Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα.

Ντέρμπι για τη Νέξε

Ντέρμπι για τη Νέξε

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του EHF Cup αντιμετωπίζει (21:00) τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την SEHA League.

«Ερυθρόλευκη» η εθνική Ανδρών

«Ερυθρόλευκη» η εθνική Ανδρών

Οκτώ παίκτες του Ολυμπιακού θα βρίσκονται την Πέμπτη (18/10) στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.