Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό»

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό»
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 01:58

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τον Διομήδη Άργους με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Ο αρχηγός του Διομήδη, Λευτέρης Κρεμαστιώτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, κάτι το οποίο έκανε και ο συμπαίκτης του Αντώνης Δάσκαλος.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός του Διομήδη τόνισε:

«Αρχικά αφήνουμε πίσω το κακό ματς με τον Άρη. Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα σερί 5 νικών. Αυτό και μόνο είναι μια πρόκληση για εμάς. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Δάσκαλος σημείωσε:

«Ακολουθεί ένα δυνατό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της Handball Premier. Γνωρίζουμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του αντιπάλου, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Προερχόμαστε από μια ήττα που μας ταρακούνησε σίγουρα. Οφείλουμε τώρα να αποδείξουμε ότι αφήσαμε πίσω αυτό το αποτέλεσμα και να ανακάμψουμε, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου. Καλώ όλο το φίλαθλο κοινό να μας στηρίξει και να γίνει ο όγδοος παίκτης μας».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει το απόλυτο

Συνεχίζει το απόλυτο

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Άργος κόντρα στον Διομήδη (18:00) και θέλει να κάνει το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα.

Πέρασε και από το Άργος

Πέρασε και από το Άργος

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε του Διομήδη με 25-21 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στην Handball Premier.

«Φυσικά στόχος είναι η νίκη»

«Φυσικά στόχος είναι η νίκη»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Διομήδη στο Άργος, τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο ματς.