Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε και από το Άργος

Πέρασε και από το Άργος
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 20:20

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Handball Premier η ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν και μέσα από το Άργος, επικρατώντας του Διομήδη με 25-21 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κάνοντας έτσι το «έξι στα έξι».

Ο Θρύλος στο κλειστό της Νέας Κίου είχε και την συμπαράσταση των ΓΑΥΡΩΝ οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και ώθησαν την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα προς τη νίκη.

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας ρίχνουν το βάρος στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (13/11, 20:00) στο Ρέντη κόντρα στην ΑΕΚ στο πρώτο φετινό ντέρμπι της σεζόν.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα από την αρχή. Ο Θρύλος προηγήθηκε με τέσσερα τέρματα (1-5) με τον Λέμος να πετυχαίνει τα τρία από αυτά. Στη συνέχεια ο Διομήδης μείωσε στο γκολ (6-7) για να έρθει και πάλι ο Θρύλος και να μεγαλώσει τη διαφορά (10-13) με την οποία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης με δύο γρήγορα γκολ έφτασε και πάλι στο γκολ, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε ψυχραιμία και κρατούσε τη διαφορά στα 2-3 γκολ, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και με πέντε τέρματα μπροστά (19-14) και στα έξι (16-22). Τελικά ο Θρύλος πήρε τη νίκη με 25-21.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει το απόλυτο

Συνεχίζει το απόλυτο

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Άργος κόντρα στον Διομήδη (18:00) και θέλει να κάνει το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα.