Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε αυτό που ξέρεις!

Κάνε αυτό που ξέρεις!
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 07:50

Με μοναδικό στόχο το «επτά στα επτά» στο πρωτάθλημα, που θα την καταστήσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε, Τρίτη βράδυ (20:00, live στο gavros.gr/ΕΡΤ3) στο κλειστό του Ρέντη. Ντέρμπι κορυφής, λοιπόν, με τους Πειραιώτες να θέλουν άλλη μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Με έξτρα «όπλο» τον κόσμο τους, οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να μείνουν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα της Handball Premier. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και την ευκαιρία να «τσεκάρουν» τις δυνάμεις τους λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την κροατική Νεξέ στο Ρέντη.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα παίξει «πάνοπλος» με τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος και Αντώνης Κόντης.

Να σημειωθεί, ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Γεμίζουμε το Ρέντη!

Γεμίζουμε το Ρέντη!

Έξτρα «όπλο» της ομάδας του Γιώργου Ζαραβίνα απόψε, Τρίτη βράδυ (20:00) κόντρα στην ΑΕΚ, ο κόσμος του Θρύλου.