Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας

Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 10:35

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/11, 12:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19.

Έτσι ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα μάθει την φετινή του… διαδρομή για την διατήρηση του τίτλου.

Το Κύπελλο Ελλάδας ανδρών θα διεξαχθεί με 22 ομάδες (10 από την Handball Premier και 12 από την Α2 ανδρών). Εκτός του Ολυμπιακού στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Βεργίνα TV, ΑΣΕ Δούκα, Διομήδης Άργους, Αερωπός Έδεσσας, Φίλιππος Βέροιας, ΧΑΝΘ, Φοίβος Συκεών, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Πανελλήνιος, Ιωνικός ΝΦ, Νηρεύς, Βριλήσσια, Τελαμών Σαλαμίνας, ΓΣ Παπασιδέρης, Φαίακας Κέρκυρας, Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΣ Κιλκίς, Αρχέλαος Κατερίνης, Πρωτέας Άρτας, Απόλλων Καλαμαριάς.

Από την κλήρωση του πρώτου γύρου θα προκύψουν δέκα ζευγάρια δύο ομάδες θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα. Οι αγώνες του πρώτου γύρου θα διεξαχθούν στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Στον δεύτερο γύρο θα μπουν στην κληρωτίδα οι δέκα νικήτριες του πρώτου γύρου και οι δύο ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα. Θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια και ακόμη τέσσερις ομάδες θα προκριθούν στους προημιτελικούς χωρίς αγώνα. Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018. Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών θα διενεργηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ομάδα που προκρίνεται σε επόμενη φάση χωρίς αγώνα δεν έχει δικαίωμα να προκριθεί άνευ αγώνα για δεύτερη φορά. Σε περίπτωση που ομάδα της Α2 κληρωθεί με ομάδα της Handball Premier, ο αγώνας θα διεξάγεται υποχρεωτικά στην έδρα της ομάδας από την Α2.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για τη Νέξε

Πανέτοιμος για τη Νέξε

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Κροατική ομάδα και να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

«Πετάει» για την ανατροπή!

«Πετάει» για την ανατροπή!

Με προορισμό την Κροατία αναχωρεί σήμερα, Παρασκευή πρωί, η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου, για τη ρεβάνς με τη Νέξε.

Αναχωρεί για Νάσιτσε

Αναχωρεί για Νάσιτσε

Την Παρασκευή το πρωί θα ταξιδέψει για την Κροατία ο Ολυμπιακός, για τη ρεβάνς με τη Νέξε.