Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελική ευθεία για ΠΑΟΚ

Τελική ευθεία για ΠΑΟΚ
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 17:43

Στο πρωτάθλημα της Handball Premier έχει στραφεί πλέον η προσοχή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το άνετο πέρασμά τους από την Άρτα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πρωτέα, αντιμετωπίζουν την προσεχή Κυριακή (09/12) τον ΠΑΟΚ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αποφασισμένοι ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να πάρουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θέλει να δείξει για ακόμα μια φορά ότι είναι το αφεντικό κόντρα στους Θεσσαλονικείς σε ένα ακόμα άθλημα.

Μάλιστα με θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα είναι και μια ανάσα από το να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα. Κάτι το οποίο θα δώσει το ψυχολογικό προβάδισμα στους «ερυθρολεύκους» στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

«Να είσαι εκεί» (vid)

«Να είσαι εκεί» (vid)

Το βίντεο πρόμο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (09/12).