Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό!

Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό!
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 19:40
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Είναι καλύτερος και το έδειξε για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επικράτησε στο Ρέντη με 21-16 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier και έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν και την αήττητη πορεία τους μέχρι τώρα στη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σε μεγάλη μέρα ήταν ο Κώστας Τσιλιμπάρης ο οποίος έκανε αρκετές και σημαντικές επεμβάσεις, πολλές βοήθειες από Λέμος, Κρητικό και Ρέινα. Μάλιστα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σανίκης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και για αυτό το λόγο ο Γιώργος Ζαραβίνας αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο ματς.

Στα του αγώνα, ο Θρύλος έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του. Προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Κρητικού, Τζηρά και Τσίλη για να σκοράρει το πρώτο του τέρμα ο ΠΑΟΚ με πέναλτι με τον Παλάσκα για το 3-1. Όμως ο Ολυμπιακός έκανε άλλο ένα σερί 3-0 για να φτάσει στο σκορ στο 6-1. Το ματς πήγε στο 9-4 με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι δεν μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο του ματς. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 10-6.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε και πολύ μεγάλες διαφορές με το πρώτο. Ο Θρύλος ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ έβρισκε σκορ είτε από πέναλτι είτε από μακρινά σουτ. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με επτά γκολ, 16-9 για να κατεβάσουν στη συνέχεια ταχύτητα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώνουν σιγά σιγά στο σκορ, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Τελικά ο Θρύλος πήρε τη νίκη με 21-16.

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΠΑΟΚ 21-16

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-1, 6-2, 8-2, 9-5, 10-6 (ημ.), 11-7, 15-9, 16-10, 17-11, 19-12, 21-16

Ολυμπιακός: Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 6, Ρέινα 1. Ασβεστάς, Κανδύλας 1, Σανίκης, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Δεληχρήστος, Τσίλης 5

ΠΑΟΚ: Κοτανίδης, Αραμπατζής, Παλάσκας 2, Ντζόνο 3, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 1, Τάσκοβιτς 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαϊδης, Κωστακίδης 5, Λοϊζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 1, Δελιάς, Γιοσμού 1

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

Έτοιμος να πάρει μια ακόμα νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

«Ημέρα αγώνα» (pic)

«Ημέρα αγώνα» (pic)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη την Κυριακή (09/12) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ.