Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε την πορεία μας»

«Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε την πορεία μας»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 21:54

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 21-16 του ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, μία νίκη που όπως είναι φυσικό γέμισε ικανοποίηση τον Γιώργο Ζαραβίνα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ επίσης υποστήριξε ότι όλοι πλέον κοιτάζουν μπροστά και συνεχίζουν την πορεία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταφέραμε και διατηρήσαμε ψηλά το ρυθμό μας σε όλο τον αγώνα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε διαφορά και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε την πορεία μας. Θέλω να αναφερθώ ότι ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για το άθλημα του χάντμπολ καθώς χάθηκε ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός και μιλάω για τον Θανάση Καρακεχαγιά και όλοι μας πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του, το έργο του και τη φιλοσοφία του ζωντανή».

Διαβάστε επίσης

Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό!

Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 21-16 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Handball Premier.