Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν η κορυφή»

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν η κορυφή»
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 20:47

Στην κορυφή παρέμεινε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της επί του Άρη Νίκαιας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέτρος Κανδύλας στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο πρώτος στόχος από την αρχή της σεζόν για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή ήταν η κατάληψη της πρώτης θέσης με το τέλος του πρώτου γύρου της Handball Premier.

«Ήταν ένας αγώνας που τον κάναμε εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πολύ μαχητικός. Όσο κυλούσε ο αγώνας, διευρύναμε τη διαφορά μας. Έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ, έρχεται και η κούραση και έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση. Είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν και ο στόχος μας από την αρχή.

Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο Θοδωρή το Δεληχρήστο, το μεγάλο άτυχο του αγώνα με το Νηρέα. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και τον περιμένουμε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός».

Διαβάστε επίσης