Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το επικό come back από το 0-2 έδωσε την 16η κούπα!

Το επικό come back από το 0-2 έδωσε την 16η κούπα!
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 12:52

Μια χρονιά γεμάτη κούπες ήταν το 2018 για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν στις 28 και έχουν βάλει υψηλούς στόχος για τη συνέχεια και το 2019, για ακόμα περισσότερους τίτλους.

Ένα νέο τμήμα προστέθηκε στο… δυναμικό του συλλόγου, το χάντμπολ Ανδρών. Με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί κι εκεί. Αυτή τη φορά με εντυπωσιακό τρόπο. Με μια επική ανατροπή που όμοια δεν έχει ξαναγίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 0-2 στις νίκες. Αλλά δεν ήταν γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Η αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό ο Θρύλος.

Αλλά μέσα από τα δύο πρώτα ματς, ανεξάρτητα εάν δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό. Ισοφάρισαν τη σειρά με μάγκικο «διπλό» μέσα στο ΟΑΚΑ και στον τελευταίο τελικό, σε ένα «Μελίνα Μερκούρη» που είχε 2000 ΓΑΥΡΟΥΣ ολοκλήρωσαν την ανατροπή και έφεραν τον τίτλο για τον Ολυμπιακό. Έναν τίτλο καρυδάτο με 24-23 στον πέμπτο τελικό.

Θυμηθείτε μέσα από το gavros.gr τη σειρά των αγώνων. Πώς η ΑΕΚ προηγήθηκε και μετά πώς ο Θρύλος έκανε κατά σειρά το 1-2, το 2-2 και το 3-2 που του έδωσε το πρωτάθλημα, στις 6 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Η τρίτη «ερυθρόλευκη» κούπα του 2018 που έκανε την αρχή στο χάντμπολ!

Η τρίτη «ερυθρόλευκη» κούπα του 2018 που έκανε την αρχή στο χάντμπολ!

Μια «χρυσή» χρονιά για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στον κόσμο ολοκληρώνεται με 28 τρόπαια με την ομάδα χάντμπολ να παίρνει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Δούκα.