Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαιξαν για καλό σκοπό!

Έπαιξαν για καλό σκοπό!
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 22:35

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και τον Αθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα. Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν αποκλειστικά στην οικογένεια της μικρής Μαρίας!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας είχε διάρκεια δύο ημίχρονο των 25 λεπτών χωρίς να κρατηθεί σκορ, μιας και αυτός δεν ήταν ο στόχος του αγώνα.

Τρεις ημέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2019, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό, δείχνοντας να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι για την συνέχεια της πορείας τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφεται στον αγώνα με την Πυλαία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/01, 18:00), στο κλειστό του Ρέντη. Ματς με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στο Θρύλο ο Χάλαρης

Επιστρέφει στο Θρύλο ο Χάλαρης

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ξανά από τον Ιανουάριο ο δεξιός εξτρέμ ενώ θα υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις από το ρόστερ.