ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Για πάντα στο Λιμάνι ο Κώστας Φορτούνης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα»

«Χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 00:43

Στο ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει με κάθε ευκαιρία ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Θρύλου παράλληλα τόνισε ότι το φιλικό κόντρα στον Αθηναϊκό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου η ομάδα του να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των δυο ομάδων και κατέκλυσε το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δείχνει το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο και πάντα θα στηρίζει τέτοιες δράσεις προσφέροντας από την πλευρά του σε δύσκολες καταστάσεις.

Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να μπούμε σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό καθώς το Σάββατο έχουμε την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Αρχίζουμε τους αγώνες μας για το 2019 κόντρα στην Πυλαία, στο γήπεδο μας, όπου με τον κόσμο μας δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην φετινή μας πορεία».

Διαβάστε επίσης

Έπαιξαν για καλό σκοπό!

Έπαιξαν για καλό σκοπό!

Ολυμπιακός και Αθηναϊκός έδωσαν φιλική αναμέτρηση, με τα έσοδά της να πηγαίνουν στην οικογένεια της μικρής Μαρίας!

Επιστρέφει στο Θρύλο ο Χάλαρης

Επιστρέφει στο Θρύλο ο Χάλαρης

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ξανά από τον Ιανουάριο ο δεξιός εξτρέμ ενώ θα υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις από το ρόστερ.