Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Χάλαρη κόντρα στην Πυλαία

Με Χάλαρη κόντρα στην Πυλαία
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 19:30

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (12/01) την Πυλαία στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» θέλοντας να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ στην πρεμιέρα, μάλιστα, του δεύτερου γύρου.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας έχει κανονικά στη διάθεσή του για την αναμέτρηση τον Αντώνη Χάλαρη, ο οποίος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», όχι όμως και τον τραυματία Θοδωρή Δεληχρήστο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Αντώνης Κόντης, Νικόλας Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης και Άγγελος Τσίλης.

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση με την Πυλαία ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της κάρτας Μέλους και της κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης