Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Δούκα πριν τον ημιτελικό...

Με τον Δούκα πριν τον ημιτελικό...
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 14:39

Την προσεχή Τετάρτη (23/01) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Μελίνα Μερκούρη». Πριν το ματς αυτό, όμως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ένα σημαντικό ματς. Αγωνίζονται την Κυριακή στο ΔΑΪΣ, στην έδρα του Δούκα που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να θέλει να συνεχίσει το αήττητο της στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι μια ακόμα νίκη για να διευρύνει το σερί του ο Θρύλος και μετά έχει χρόνο για να στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Μοναδική απουσία είναι ο Θοδωρής Δεληχρήστος.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Αντώνης Κόντης, Νίκος Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης και Άγγελος Τσίλης.

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε»

«Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε»

«Θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του, με αφορμή το Κυριακάτικο ματς του Ολυμπιακού με τον Δούκα. Τι δήλωσε ο Δημήτρας Τζήρας...

«Πρόβα» στο Δαΐς ενόψει ΠΑΟΚ!

«Πρόβα» στο Δαΐς ενόψει ΠΑΟΚ!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (20/01, 17:00 | Live στο gavros.gr/EPT3) εκτός έδρας τον Δούκα, για το πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Κοντά στον Μούγιτς ο Ολυμπιακός

Κοντά στον Μούγιτς ο Ολυμπιακός

Ο Σέρβος αριστερός ίντερ φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Θρύλο ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.