Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε ξεκάθαρα για το διπλό στη Θεσσαλονίκη»

«Πάμε ξεκάθαρα για το διπλό στη Θεσσαλονίκη»
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 01:44

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέντη. Ο λόγος για τον αρχηγό και τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Τσιλιμπάρη.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Θρύλου στο Ρέντη τόνισε ότι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός θα πάει ξεκάθαρα ώστε να κάνει το διπλό και έτσι να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Πάλι ωστόσο κάναμε κάποια λάθη, ατομικά τα οποία στην προπόνηση προσπαθούμε να τα περιορίσουμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μια διαφορά ακόμα πιο ξεκάθαρη για τον επαναληπτικό, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, νομίζω ότι τα 8 γκολ είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι.

Μεσολαβεί το παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας και αφού πάρουμε τη νίκη, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για τον επαναληπτικό όπου ξεκάθαρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό, γιατί είναι και μια πρόβα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκτός από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 32-24 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 32-24 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με καλή διαφορά κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στη Θεσσαλονίκη (30/01). Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.