Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα Αερωπός μετά ΠΑΟΚ

Πρώτα Αερωπός μετά ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 14:12

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα φετινό του ματς. Ο Θρύλος πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 32-24 και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Πριν από τη ρεβάνς όμως υπάρχει το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας. Ο Θρύλος θέλει να πάρει και σε αυτό το ματς τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά να κρατήσει και το αήττητό του. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη θέση δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα ασχοληθεί με τη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης (30/01) κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου φυσικά ο Θρύλος θα δείξει για ακόμα μια φορά ποιος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

«Να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί»

«Να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί»

Ο Πέτρος Κανδύλας μίλησε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Θρύλος πρέπει να είναι το ίδιο καλός και στη Θεσσαλονίκη.

Στη Νίκαια το ματς με τον Αερωπό

Στη Νίκαια το ματς με τον Αερωπό

Η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή κόντρα στην Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια.