Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς προβλήματα στη Νίκαια

Χωρίς προβλήματα στη Νίκαια
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 01:25

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αύριο, Κυριακή (27/01) τον Αερωπό Έδεσσας στη Νίκαια, στο κλειστό του «Πλάτωνα», για την 14η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Μοναδικός στόχος των νταμπλούχων είναι να διευρύνουν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους, με τον προπονητή Γιώργο Ζαραβίνα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της απουσίας του γνωστού τραυματία, Θοδωρή Δεληχρήστου.

Αναλυτικά, την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Αντώνης Κόντης, Νίκος Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Πάτρικ Λέμος και Πέταρ Μπούμπαλο.

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα νίκη και τώρα ΠΑΟΚ

Μία ακόμα νίκη και τώρα ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κάνοντας συντήρηση δυνάμεων επικράτησε με 20-16 του Αερωπού για την 14η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ και τώρα κοιτάζει το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Στη Νίκαια το ματς με τον Αερωπό

Στη Νίκαια το ματς με τον Αερωπό

Η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή κόντρα στην Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια.

«Να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί»

«Να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί»

Ο Πέτρος Κανδύλας μίλησε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Θρύλος πρέπει να είναι το ίδιο καλός και στη Θεσσαλονίκη.