Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Πάμε για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 01:01

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του στο ματς με τον Αερωπό Έδεσσας στη Νίκαια, για το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας, σε δηλώσεις του. Με τον κόουτς του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας! Το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν υψηλό απλά στην αρχή ήμασταν άστοχοι στις επιθέσεις μας. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα σε σχήματα και παίκτες εν όψει του δύσκολου αγώνα την Τετάρτη. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό μας ρυθμό και ταυτόχρονα ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ακολουθεί το παιχνίδι του κυπέλλου όπου θα πάμε στον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Ανέβασε στροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Ανέβασε στροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μία ακόμα νίκη και τώρα ΠΑΟΚ

Μία ακόμα νίκη και τώρα ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κάνοντας συντήρηση δυνάμεων επικράτησε με 20-16 του Αερωπού για την 14η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ και τώρα κοιτάζει το ματς στη Θεσσαλονίκη.